Diversen
Teeners
Mannen
Gezicht
Behandelingen

Iedere huid heeft verzorging nodig, de een wat meer dan de ander.Onder invloed van ons klimaat, airco, luchtvervuiling, voeding, overmatig zonnen en roken veroudert de huid en kan onze huid ook gevoelig reageren. Ouder worden vinden we vaak niet zo erg, we willen alleen wel graag allemaal op een gezonde en mooie manier oud worden.
Daarom is het van belang om onze huid goed te verzorgen en te voorzien van de juiste voedingsstoffen.

Om deze redenen geven wij verschillende gezichtsbehandelingen waarbij gebruik gemaakt word van hoogwaardige ingrediŽnten om de huid te verbeteren en in een goede conditie te houden.Afhankelijk van wat de huid nodig heeft u de keuze uit creme maskers of de zeer intensieve rubber modelage / collageen vlies maskers.

Ook bieden wij 4 x per jaar een nieuwe seizoensbehandeling aan.
Deze behandeling richt zich op wat de huid in een bepaald seizoen nodig heeft en is meestal voor ieder huidtype geschikt.

Voor wie zich niet zoveel tijd gunt maar toch haar huid goed wilt verzorgen bieden wij een een quick behandeling van 45 minuten aan waarbij uw huid goed gereinigd word en gevoed word door een masker.

Wilt u ook uw wenkbrauwen geŽpileerd hebben en graag ontspannen met een gezichtsmassage dan duurt een behandeling 90 minuten en worden u verschillende gezichtsbehandelingen aangeboden.

Kijk voor meer informatie naar de mogelijkheden, of bekijk de prijslijst